RING OSS: 959 89 700

Godkjent bilverksted
i Rogaland

Vi utfører intervallservice og andre reparasjoner på de fleste bilmerker og benytter deler av original kvalitet eller bedre. Dette betyr at bilen din beholder fabrikkgarantien, og at service utført på Forus Bilskade er like gyldig som på forhandlerverkstedet.

Har du skadet bilen? Kontakt oss eller ring 959 89 700

Kontakt

Digital måling for hjulkontroll (spissing)

Ved en firehjulskontroll måles spissing, camber og caster på alle fire hjul – de forskjellige vinklene hjulene har i forhold til bil og veibane. Har dekkene ujevnt mønster eller trekker bilen til siden? Ta hjulkontrollen nå – vi korrigerer feilene slik at dekkene er klare for mange flere turer. 

Bildiagnose

Med det nyeste diagnoseutsyret utfører vi systemtest og diagnosetest på bilens styresystemer. Topp moderne utstyr betyr at vi bedre kan diagnostisere problemer på bilen din. I tillegg blir det lettere og billigere å reparere bilen etterpå.

EU-kontroll

Vi utfører periodisk kjøretøykontroll, eller EU-kontroll, på alle bilmerker og modeller. Kontrollen består av en trafikksikkerhetsdel og en miljødel. Under trafikksikkerhetsdelen kontrolleres blant annet lys, sikt, hjul, støtdempere og bremser. Miljødelen kontrollerer bilens utslipp, avgass og støy.

Sjekk frist for EU-kontroll her

Air Condition-service

Opplever du vond lukt i bilen? Da kan det være på tide med service på Air Condition-anlegget. Rens av bilens AC-anlegg fjerner vond lukt, støv, pollen og andre mikroorganismer, og gjør kjøreturen mer behagelig for deg og passasjerene.

Hjulstillingskontroll

Opplever du slitasje av dekkene eller at bilen trekker til siden, bør du foreta hjulstillingskontroll. Hvis hjulstillingen på bilen ikke er i orden, kan det medføre unormal dekkslitasje, økt drivstoffforbruk og dårlige kjøreegenskaper.